Adidas Argentina 3-stjärnig Tröja Full Release

Adidas Argentina 3-tröjan finns i många butiker i Tyskland. Vi kan nu avslöja att adidas Argentinas 3-stjärniga hemmadräkt kommer att finnas tillgängligt imorgon, fredagen den 24 mars 2023, via Billiga Fotbollströjor. Det är inte känt hur många tröjor som kommer att finnas tillgängliga, men vi förväntar oss att de kommer att sälja slut snabbt.
Adidas Argentina 3-tröjan är äntligen tillgänglig snart. Nästan alla adidas Argentina-dräkter har varit slutsålda sedan mitten av december 2022, och VM-triumfer och en spektakulär VM-final kommer bara att öka efterfrågan på dem. Satsen var ursprungligen planerad att lanseras i april 2023, men det ser ut som att köpare kommer att ha en chans att lägga vantarna på det tidigare än väntat.

Adidas har kontaktat vinnarna av utlottningen om Argentinas trestjärniga tröja som skickas i veckan. Medan många vann dragningen, missade ett stort antal köpare tröjorna, vilket understryker den höga efterfrågan på Argentina-tröjor på grund av lagets fortsatta framgångar i världscupen.

Tror du att Adidas har lyckats producera tillräckligt många tröjor för att möta efterfrågan? Vill du ha adidas Argentina 3-tröjan? Låt oss veta i kommentarerna nedan.