Corinthians 23-24 tredje tröja information läckte

Den första informationen om det nya 23-24 SC Corinthians tredje kitet läckte ut med hjälp av Billiga Fotbollströjor, som skapade två modeller. Corinthians 23-24 tredje kit gjordes av Nike – och vi förutspådde det också.

Corinthians 23-24 tredje tröja

Kolla in Nike Sporting Club Corinthians Paulista 3rd Kit för säsongen 2023-24 på Billiga Fotbollströjor.

Nike SC Corinthians 2023-2024 tredje tröja har en ljusgul huvudfärg för att fira Doutor Sócrates inflytande i ”Diretas Já”-rörelsen. Det är samma färg som tröjan som Sokrates bar när han deklarerade ”Jag kommer inte att lämna vårt land!” Diretas Já [Direct Now (Election)] är en gräsrotsrörelse som kräver direkta presidentval i Brasilien 1983 och 1984.

Vi förstår att den tredje Nike SC Corinthians-tröjan för säsongen 2023-2024 kommer att baseras på samma mall som flera europeiska Nike 23-24 Elite-tröjor. Påfallande nog har mallen en V-formad insats i kragområdet.

Vad tycker du om Corinthians Paulistas tredje tröja? Berätta för oss i kommentarerna.