Juventus hemmatröja 2023-24

Adidas och Billiga Fotbollströjor klubb släppte en ny hemmatröja för säsongen 2023-24. Medan de traditionella delarna av Juventus-tröjan behålls, använder den nya tröjan djärvt nytt tryck och Adidas banbrytande teknologi för att förnya den klassiska designen för att möta behoven och preferenserna hos lagets nya generation av fans.


Den nya tröjan fortsätter den traditionella svart- och vitrandiga skjortans design av ”Old Lady”, som kan väcka äran och känslan av tillhörighet ingraverad i spelarnas och fansens hjärtan med ett ögonkast. Sedan 1903 har det svarta och vita zebrarandelementet integrerats i klubbens blod och har blivit Juventus exklusiva visuella avtryck i fansens ögon.

Designen av tröjan för den nya säsongen behåller de ikoniska och visuellt slagkraftiga svart- och vitrandiga delarna av ”Bianconeri”, samtidigt som de tidigare triangulära elementen ändras och tolkas med vilda penseldrag, och strävar efter att få en realistisk pälsliknande struktur. fram emot att återställa de riktiga zebraränderna och stimulera spelarnas personlighet och konstnärliga kreativitet på planen.


Förutom de svarta och vita ränderna som löper genom kroppen, hämtar den nya tröjan också inspiration från klubbens legendariska historiska tröjor och lägger till iögonfallande gula detaljer till viktiga delar som klubbmärket, sponsorlogotypen och den dekorativa trerandiga axeln. linje , som bildar en kontrasterande effekt med det svartvita färgschemat, som perfekt integrerar klubbens traditionella och moderna design.

Spelarversionen av tröjan är utrustad med HEAT.RDY-teknologi, och på grundval av detta är de matchande materialen och tygerna optimerade för att hjälpa spelare att prestera högblanka prestationer i fotbollsmatcher på hög nivå med en bekväm kroppskänsla. Fläktversionen är utrustad med AEROREADY-teknik, som ger en torr upplevelse till fans som galopperar genom det svetttransporterande tyget.


Både spelarversionen och fläktversionen är gjorda av 100 % återvunna polyesterfibertyger, vilket visar Adidas konsekventa engagemang och beslutsamhet att minska föroreningar av plastavfall.
Juventus-spelare kommer att bära den nya hemmatröjan för första gången i matchen mot Cremonese (amerikanska Cremonese) den 15 maj, Peking-tid.