PSV Eindhoven bortatröja 2023-24

110 dagar innan klubbens 110-årsdag presenterade det världsberömda sportmärket PUMA och Eredivisie-jättarna PSV Eindhoven tillsammans lagets nya bortatröja för säsongen 2023-24.


Den eleganta ”champagne”-färgen ger tröjan en tung och klassisk bild, som förstärks av vinröd och marinblå trim på krage och ärmslut, och den gyllene PUMA-logotypen är pricken över i:et.

Kragen är en av tröjans mest utmärkande egenskaper, med några mörka marinblå accenter utöver den vinröda, ett färgschema som också användes på det nya pre-match kitet. Mörk marinblå är också färgen på shortsen, vilket ger hela kombinationen en skön känsla av kontinuitet samtidigt som den ger en ganska fräsch känsla – senast PS Vita hade en färg som denna benvita var 2003-05.

Spelarversionen av tröjan kommer att vara utrustad med ULTRAWEAVE, det lättaste jerseytyget i PUMA-märkets historia, och dryCELL svetttransporterande teknologi, genom ett lätt fyrvägsstretchtyg (det vill säga lägga till elastiskt spandexgarn till garn, så att tyget är elastiskt i både varp- och inslagsriktning) Tyget är betydligt lättare, vilket hjälper spelare och lag att vara snabbare, mer dynamiska och uppnå bättre sportprestanda på planen; fanversionen av tröjan kommer att använda 100 % återvunnet polyesterfibertyg med klassisk dryCELL svettteknologi.

Vad tycker du om PSV Eindhoven 23-24 bortatröja 2023-24? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan Billiga Fotbollströjor.