Adidas presenterar Bayern München 23/24 hemmadräkt

Genom att introducera Bayern Munich 23/24 hemmadräkt, hyllar adidas klubbens unika förening med rött och vitt samtidigt som de marknadsför det senare kraftigt. Dräkten kommer att göra debut mot RB Leipzig den 20 maj.

Bayern München och adidas har avslöjat klubbens nya hemmadräkt för nästa säsong, för att fira klubbens grundläggande visuella DNA – den ikoniska röda och vita tröjan som omtolkar de signaturfärger som klubben bar under sin första säsong i Tysklands toppklass. Denna T-tröjan är domineras av skarpt vitt med djärva crimson accenter på ärmarna, medan kragens insida kompletterar designberättelsen med orden ”Rot & Weiß ein Leben lang” – vilket översätts till ”Rött och vitt i livet”; En hänvisning till klubbens stadgar som hemmatröjan måste ha rött och vitt.

För att lyfta fram FC Bayern Münchens koppling till sina färger och staden München – bortom bara fotbollsåskådare, samarbetar adidas och klubben med Superbloom-festivalen (2-3 september) Den bayerska huvudstaden lyfter historien och bevisar München Även rött och vitt .

Lisa Datz, senior produktchef för adidas fotboll, sa: ”Kombinationen av rött och vitt representerar Bayern Münchens identitet – det har varit så i mer än ett sekel. Dessa färger representerar stolthet, fast självförtroende och stor seger. Med denna nya tröja, vi Understryker vikten av dessa färger för klubben, vi kan inte vänta med att se det på planen och med våra fans när vi börjar på ett nytt kapitel i den röda och vita framgångssagan tillsammans.”

Bayern Münchens anfallare och klubblegendare Thomas Muller sa: ”Rött och vitt har varit med mig hela mitt liv. Med denna traditionella design representerar den nya hemmatröjan Bayern Münchens framgångssaga.”

FC Bayern München-spelaren Lina Magull sa: ”När du tänker på FC Bayern kommer röda och vita bilder omedelbart att tänka på. Redan när jag var barn var mitt rum inrett i dessa färger och för att kunna bära detta Kittet är bokstavligen min dröm för dem att vara på planen. Den nya tröjan kombinerar historia och elegans – vi vill göra färgerna rättvisa.”

Köp Bayern Munich 23/24 hemmatröja på Billiga Fotbollströjor.