Juventus 23-24 alternativ kit

Med sina zebraränder och slående gula logotyp är den nya Adidas Juventus 2023-24 tröjan utan tvekan en av de mest iögonfallande hemmatröjorna under säsongen 23-24. Billiga Fotbollströjor-medlemmen och FIFA Shirt Creators tävlingsadministratör Drake Froomer har skapat en konceptdesign för Juventus 23-24-hemdräkt som syftar till att ta itu med farhågor kring den ursprungliga designen.

Skapa dina egna koncept för Juventus-tröjor och alla andra koncept, precis som Drake gjorde med FIFA Kit Creator.

Alternativ Juventus 23-24 kit omdesign erbjuder subtila och traditionella element

Enligt Drake berodde missnöjet med Juventus nya hemmadräkt för säsongen 2023-24 från brist på subtilitet och överanvändning av flamboyant gult kontrasterande med taggiga svarta och vita ränder. Den övergripande visuella effekten är överväldigande och svår att uppskatta.

Drake Froomers offbeat inställning till design fokuserar på att behålla nyckelelementen i originalet samtidigt som klubbens arv bevaras. Froomer betonade användningen av gult och hämtade inspiration från zebraränder för en mer visuellt tilltalande tröja.

annorlunda men bättre? Detta är naturligtvis en personlig åsikt
Den första stora förändringen är återuppfinnandet av de taggiga ränderna, som kommer att ersättas av de traditionella Juventus-ränderna. För att lägga till en touch av exklusivitet till kitet har Froomer införlivat ett subtilt zebragrafiskt överlägg som hyllar klubbens ikoniska arv.

När det gäller färgschemat är ljusgult reserverat för olika accenter på tröjan, men inte för logotypen. Dessa accenter inkluderar kragar, manschetter och sidoränder som lägger till en färgklick utan att kompromissa med den övergripande designen.

Froomer tonade också ner intensiteten i sponsorlogotyperna och lät resten av kitet lysa igenom istället för att vara lika grym som den ursprungliga designen.

Juventus 23-24 koncept – nyckelfakta:
Billiga Fotbollströjor-medlemmen Drake Froomer har kommit på ytterligare ett koncept för Juventus 23-24 hemmatröja.
Designen syftar till att ta itu med farhågor om bristen på subtilitet och överanvändning av gult i originalsatsen.
Froomer ersatte de taggiga ränderna med de traditionella Juventus-ränderna och lade till zebratryck som en subtil grafisk överlagring.
Gult är reserverat för kragen, ärmsluten och sidränderna för att lägga till en nyans av färg utan att överväldiga designen.
Sponsorlogotypen är mörkare för att den inte ska bli för ljus och visa upp resten av tröjan.
Den alternativa designen erbjuder ett balanserat och visuellt tilltalande alternativ som hyllar klubbens arv samtidigt som den omfamnar modernitet.

Genom att kombinera sofistikering, tradition och uppmärksamhet på detaljer, erbjuder detta alternativa tröjakoncept för Juventus säsong 23-24 fansen ett mer traditionellt och attraktivt alternativ. Är det bättre än en Adidas-tröja? Detta är naturligtvis en fråga om personlig åsikt.

Kolla in hundratals andra koncepttröjor på Billiga Fotbollströjor och skapa dina egna!

Annorlunda men bättre än Adidas design? Vad tycker du om Drakes alternativa Juventus FC-tröja? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna under artikeln och kolla in 23-24 Shirt Overview för all information om 2023-24 kit.