adidas Italia 2023 125th Anniversary Kit avslöjat

Adidas Italia 125th Anniversary-tröja avtäcktes idag och kommer att börja säljas imorgon (onsdag 14 juni 2023) i en begränsad upplaga av 2 023 stycken.

Den 26 mars 1898, för mer än 125 år sedan, grundade en kommitté Federazione Italiana Giuoco Calcio i Turin. Ursprungligen känd som Federazione Italiana Football, har organisationen ägnat de senaste 125 åren åt att göra fotboll till ett populärt nationellt tidsfördriv. FIGC släppte också en speciell logotyp för 125-årsjubileum.

Det kommer att finnas en specialversion av spelet med brutna tre
Ge. Det italienska landslaget kommer att lansera den nya hemmatröjan för adidas 125-årsjubileum i UEFA Nations League-finalen mot Spanien torsdagen den 15 juni 2023. Det kommer att finnas en speciell race-version med de tre ränderna brutna och ingen text under krönet – det finns inga bilder på denna version än.

adidas Italia 2023 125th Anniversary Shirt
Detta är den nya specialtröjan från adidas Italien för 2023.

Adidas Italia 2023 special edition jersey har en ren vit design med guldlogotyper och dekorationer.

Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos Adidas Italy 2023 specialtröja är lagvapenet omgivet av en lagerkrans.

Den vita runda halsen och adidas traditionella 3-Stripes med axelförlängning kompletterar ”Flatnik”-vävtekniken. Denna teknik ger en modern uppdatering till en klassisk siluett, och inslaget på de korta ärmarna är särskilt påtagligt. Som ett annat värdefullt element är en etikett som firar det italienska fotbollsförbundets årsdag placerad till höger.

Shortsen i adidas Italia 125th Anniversary-kit är vita med gulddetaljer och har tre ränder på sidorna, medan ett minnesmärke FIGC kan ses på höger lår. Svarta strumpor med guldbroderier inklusive italienska bokstäver på framsidan, adidas-logotyp på baksidan och Three Stripes under knäet.

Det nya italienska specialpaketet 2023 är tillgängligt från onsdagen den 14 juni 2023 i mängder på bara 2 023, precis som jubileumsåret.

adidas Italia 125th Anniversary Kit kommer i en speciell vit låda som är uppdelad i två delar och har guldkant. Ovanpå lådan finns FIGC 125-versionen av vapen, med fyra stjärnor som symboliserar lagets fyra världscupsegrar. Guldlagerkransar omger vapnet, med inskriptionen ”125-årsjubileum 1898-2023” under. Inuti lådan ligger två lager silkespapper täckta med åren 1898-2023 på vilka jubileumslivrén finns. Det finns tröjor, shorts och strumpor i kartongen. Kompletterande specialpaketet är ett vykort som visar det italienska landslaget 1910 innan deras historiska debut.

Tillverkad av adidas. Är du ett fan av den italienska specialutgåvan-tröjan? Berätta för oss i Billiga Fotbollströjor kommentarer.