Real Madrid 23-24 hemmatröja släppt

För att bekräfta tidigare rykten släpptes Real Madrids säsongströja 2023-2024 officiellt i morse. Sponsrad igen av Emirates kommer den adidas-tillverkade tröjan att bäras i La Liga nästa säsong.

Real Madrid 23-24 Skjorta
Detta är den nya Real Madrid-tröjan från Adidas.

Real Madrid 23-24 Home Shirt har en modern och minimalistisk design. Färgerna är särskilt intressanta: vitt kombineras med mörkt marinblått (”legendariskt bläck”) och gyllene orange.

Gyllene orange är varken rent gult eller metalliskt guld, utan någonstans mittemellan. Marinblått och guldorange är samma färger som Real Madrids säsong 23-24 bortatröja.

För första gången i klubbens historia har Real Madrids 23-24 hemmatröja sloganen ”¡Hala Madrid!”. på kragen. För kragen kombinerade adidas ”Golden Orange”, White och den legendariska colorway till en trio. Muddarna är även kvar i tricolor.

Precis som alla andra adidas säsongströjor för säsongen 23-24 har Real Madrids nya hemmatröja för säsongen 23-24 den nya adidas-logotypen. Det finns marinblå paneler på sidorna och baksidan, som liknar vissa adidas-kit för VM 2022.

Vita shorts och strumpor kompletterar det nya adidas Real Madrid kitet.

Adidas Madrid säsongens hemmatröja 23-24 kommer att släppas den 14 juni 2023.

Kolla in de klassiska Real Madrid Club de Fútbol-tröjorna på Billiga Fotbollströjor.

Gillar du Real Madrid tröjor för säsongen 2023-24? Berätta för oss i kommentarerna.