FC Barcelona 23-24 tredje kit läckt

UPPDATERING: Billiga Fotbollströjor har läckt en ny bild som visar Barcelonas tredje säsong 23-24. Det tar tillbaka den turkosa färgen som är populär i Barcelonas alternativa kit, som de från 1996-97 (Kappa) och 2019-20 (Nike).

UPPDATERING: FC Barcelonas tredje dräkt för säsongen 2023-2024 har läckt ut av FC Barcelonas tröjsamlare @memorabilia1899. Dessa åtta bilder visar alla detaljer i designen, inklusive Blaugrana-färgerna och Nike Grind-logotypen som är inbyggd i tyget.

Bilden visar läckan – det är inte officiellt än, men det slutliga kitet kommer att vara detsamma

Se även Barcelona 23-24 bortatröja och Barcelona 23-24 bortatröja.

FC Barcelona 23-24 Tredje tröjan
Kolla in Nikes tredje FC Barcelona-tröja för säsongen 23-24 nedan.

Den tredje tröjan för säsongen Nike Barcelona 23-24 domineras av mint (”Light Aqua”), som kombinerar Blaugrana som ett designelement och svart som sin signaturfärg. De officiella färgerna är ”Aqua/Royal Blue/University Red/Black”.

Till exempel är ”Light Aqua” samma färg som används i Inter Milan 22-23 bortadräkt. Kungsblå och varsityröd är båda mycket vanliga färger för Nike fotbollströjor. Färgkombinationen av FC Barcelona 23-24 tredje dräkten påminner direkt om klubbens tidigare dräkter, inklusive 2011-13 tredje dräkten.

Ur mallsynpunkt har Nike Barcelona 23-24 tredje fotbollströja en strömlinjeformad design. Den har samma mall som de tredje tröjorna för 2023 års VM-landslag för damer och andra Nike 23-24 elitklubblag.

Två saker sticker ut med Barcelona 23-24 hemmadräkt: tyget, Swoosh och märket.

Barcelona 23-24 tredje jersey tyg

Barcelonas röda och blåa färgschema (blått och rött) är inkorporerat i tyget i Barcelonas hemmatröja för säsongen 23-24, vilket ger den en speciell touch. Det påminner om adidas Manchester United 20-21 hemmadräkt.

Barcelona 23-24 Third Shirt Swoosh and Crest – Tillverkad av Nike Grind

Liksom Nike 2023 Women’s World Cup-tröjan har Barcelona 23-24 tredje tröja också en logotyp gjord av Nike Grind, ett återvunnet material. För Barcelona har Blaugrana ett slående prickigt utseende snarare än den vanliga slumpmässiga flerfärgen.

Den tredje tröjan för FC Barcelonas säsong 23-24 kommer att släppas från augusti till september 2023.

Tillverkad av Nike. Vad tycker du om Barcelona fotbollströja? Låt oss veta i kommentarerna och kolla in 23-24 kitöversikten för att lära dig mer.