Blommönster: Bayern München 23-24 Oktoberfest tröja läckt

UPPDATERING: Äntligen har vi en fullständig titt på Bayern München 23-24 Oktoberfest kit. Tack till Billiga Fotbollströjor för fotot.

Som ni kanske märker är klubbvapen inte det vanliga vapen. Det här är en äldre version som också kommer att dyka upp på säsongen 2023-24. Kragen har också klubbens initialer, precis som Arsenals hemmadräkt 2023-24.

vad tror du? Gillar du den här designen? Låt oss veta nedan.

ORIGINAL (24 juni): De första bilderna av Bayern Munich 23-24 Oktoberfest kit har dykt upp och avslöjar en benvit design. Bild läckt av @ityty23.

Bayern München Oktoberfest-dräkt läckt

Bilden ovan är den enda läckta bilden av Bayern München Oktoberfest 23-24 kit hittills. Det tyder på att skjortan kommer att vara grå med vita detaljer. Det verkar osannolikt att guld också kommer att användas som accentfärg, vilket är en förändring från de senaste två säsongerna.

De två första utgåvorna har samma ”Weisn”-symbol i nacken, och även om läckta bilder från 23-24-utgåvan verkar tyda på att symbolen kommer att placeras nära fållen, är det inte uteslutet att den kommer att dyka upp. dubbelt.

Oktoberfest-tröjor är 21-22 och 22-23.

Vad tycker du om grått och vitt som färgkombinationen för Bayern München tröja?