Efter Cantona, Cristiano Ronaldo och Beckham? Kommer Gannacho få Manchester Uniteds tröja nummer 7?

Manchester United släppte sitt säsongsställ för säsongen 2023-24 idag. Som ett resultat antydde klubben starkt att den unge spelaren Ganacho kan komma att ändra sitt nummer.

Alejandro Ganaccho kan få ikonisk nr 7-tröja – Manchester United kommer inte sälja sin nr 49
Denna mockup skapades av den begåvade designern @NortFX.

Några kända nummer, inklusive den ikoniska nummer 7-tröjan som tidigare burits av David Beckham, Eric Cantona och Cristiano Ronaldo, kan antas av nuvarande spelare eller nya värvningar — — Allt tyder på att Garnacho kommer att få nummer 7-tröjan .

Alejandro Garnachos nuvarande tröja nummer 49 saknas i rullgardinsmenyn i Billiga Fotbollströjor webbutik. Detta tyder på att Garnacho sannolikt kommer att få Manchester Uniteds prestigefyllda nr 7-tröja. Så fansen kan inte beställa hans nuvarande tröjnummer.

Garnacho uttryckte sitt stöd för nummer sju i en tweet som delas av hans bror Roberto. Tweeten visade en redigerad bild av 18-åringen iförd United-tröja med siffran 7 på ryggen. I tweeten uppmanade ett fan klubben att skänka Garnacho med den ikoniska nummer 7-tröjan, som för närvarande är ledig.

Manchester United påminner fansen om att spelarsiffrorna kan ändras inför lanseringen av nya kläder
En dag innan lanseringen av nya Manchester United tröja har United varnat för möjligheten till spelarnummerbyten innan säsongsstarten.

Förtjänar Garnacho redan tröjan nummer 7? Låt oss veta i kommentarerna nedan.