Liverpool FC 23/24 bortadräkt är en modern version av 95/96 bortadräkt

Efter att stolt fira 97 och deras nyaste hemmadräkt för säsongen 23/24, är Liverpool FC tillbaka och redo att avslöja sin senaste bortainsats. Liverpools designers grävde ner sig i klubbens arkiv och hämtade inspiration från en historia för mindre än två decennier sedan, då klubben hade sådana som Ian Rush som kapten, Robbie Fowler Bli bästa målskytt.

Vi syftar naturligtvis på säsongen 95/96, då klubben bar en grön och vit Liverpool tröjor med ett kraftigt färgblocksmönster. Medan fyrfärgsblocksektionen liknar sin föregångare, har den senaste versionen uppdaterats i färg och design. Livfull ”Green Spark” digitaliserad grafik pryder exteriören för en modern twist på en klassiker. På andra ställen har en skarp vit palett en kontrasterande svart Nike Swoosh, Liverbird och klubbsponsor på bröstet.

Precis som hemmatröjan syftar den här senaste bortatröjan också till att hylla ”97:an” som tragiskt miste livet i Hillsborough-tragedin genom en liten grafik på baksidan av kragen. För supportrar som vill lägga vantarna på Liverpool FC Bortetröja 2023/24, kommer snart på Billiga Fotbollströjor! I andra fotbolls- och modenyheter är Manchester Uniteds hemmadräkt 2023/24 inspirerad av stadens industriella revolution.