Roma Hemmatröja 2023-24

Adidas och Italian Club of Rome (AS Roma) lanserade tillsammans lagets nya hemmatröja för säsongen 2023-24. Den mest representativa symbolen för huvudstadsklubben, varghuvudmärket (Lupetto), har återvänt till staden.


Från den 1 juli 2023 blir adidas den officiella partnern till Club of Roma, och tillhandahåller kläder och utrustning till alla klubbens lag (herrar, damer, ungdoms- och e-sportlag).


Nick Craggs, General Manager för Adidas Global Billiga Fotbollströjor, sa: ”Roma är en klubb med en rik tradition och dess ikoniska kultur har fängslat generationer av fans. Vi är glada över att arbeta med klubben och deras fans för att skriva ett nytt kapitel i klubbens historia tillsammans och skapa en tröja som kan definiera en era.”


Michael Wandell, Chief Commercial and Brand Officer på Club of Rome, kommenterade: ”Som klubb försöker vi ständigt hitta en balans mellan gammalt och nytt, gammalt och modernt. Återkomsten av vårt partnerskap med adidas och det nya Lanseringen av tröjan låter oss se tillbaka och hylla de största mästarna i vår klubbhistoria, samtidigt som vi visar våra ambitioner för framtiden.”

Trettio år senare har Adidas ikoniska tre ränder återvänt till Romas tröjor, med nya tröjor inspirerade av 1990-talet, särskilt säsongen 1992-93.


Enkel och klassisk, AS Roma 2023-24 Home Shirt hyllar klubbens traditionella färger med en tidlös image. Den klassiska röda tonen med gula detaljer, det ikoniska varghuvudmärket skapat av den avlidne berömda designern Piero Gratton (Piero Gratton) 1978 har återvänt till bröstet, som är den mest unika symbolen i klubbens historia.element, Adidas logotypen sticker ut i motsvarande position.
Detaljen på baksidan av kragen är inspirerad av fansen och hyllar ett av de mest ikoniska uttrycken för romska fans: ”Daje Roma Daje (Kom igen, Roma, kom igen!)”

Den nya tröjan är utrustad med svetttransporterande och fuktabsorberande AEROREADY-teknik.Oavsett om spelare galopperar på planen eller fansen hejar kan de känna sig bekväma och andas.
Tillsammans med hemmatröjan finns även en träningsserie specialdesignad för klubben.Denna serie kombinerar klubbens ikoniska röda och gula färger med svart och har ett varghuvudmärke.