5 nya bilder: Första adidas Arsenal Women’s kit avslöjat

UPPDATERING: Collector Cabby’s Collection (@cabbycollection) har skickat oss fler bilder på Adidas x Arsenal Women’s Stella McCartney 2023-2024 hemmatröja. Den är övervägande off-white med abstrakta, vridna linjer, i ljusa och dämpade färger (inklusive lysande blått och halo-rosa).

Detta är den första exklusiva damtröjan för adidas Arsenal.

Damlandslaget har fått anpassade tröjor i flera år
Arsenal 23-24 bortatröja damer
Den här bilden visar Arsenal FC Women’s 23-24 bortetröja, tillverkad av adidas.

Adidas Arsenal Dam bortatröja säsongen 2023-24 är ett samarbete mellan Stella McCartney, adidas och Arsenal.

Arsenal x Stella McCartney Arsenal bortetröja för kvinnor 2023-2024 kombinerar dämpade undertoner med djärvt rosa och ljusblått.

Fans debatterar: Ska herr- och damlag bära samma tröjor?
Arsenal Women är det första stora damfotbollslaget som har ett eget skräddarsytt bortaträkt. Denna utveckling följer en trend som internationella team har sett under de senaste tre kit-cyklerna – adidas, Nike och Puma har redan börjat släppa exklusiva kit för damlandslaget (adidas) för mer än ett decennium sedan.

Arsenal 23-24 herr bortatröja

adidas Arsenal FC 23-24 bortatröja har ett ljust och modernt utseende. Den kombinerar fluorescerande gröna och gula basfärger med svart/ljusblått för logotyper och applikationer.

Arsenal x Adidas av Stella McCartney Collection

Frågan blir då: Vill fansen se olika tröjor för herr- och damlaget, eller föredrar de att båda lagen bär samma design? Åsikterna kan variera, men utsikterna till ett unikt bortadräkt för Arsenals damlag har väckt både förväntan och debatt.

Du hittar alla Arsenal FC-tröjor i Billiga Fotbollströjor

Adidas Arsenal Women’s 2023-24 bortadräkt kan börja säljas från juli 2023.

Gillar du Arsenal tröja? Låt oss veta i kommentarerna nedan.