Juventus bortatröja 2023-24

Inspirerad av de ikoniska snötäckta glaciärtopparna i de italienska alperna, återuppväckte Juventus klubbens relation med rosa med lanseringen av adidas 23/24-hemdräkt.

Juventus Fotbollströjor 23/24 antar en stark hemdesignstil och hämtar inspiration från zebraränder, vilket är vettigt med tanke på Bianconeris traditionella utseende. Men det temat gick inte över i bortadesignen, som hämtade inspiration från Turins omgivande skyline. Den fräscha exteriören är övervägande vit och har en slående estetik som återspeglar de italienska alpernas ikoniska snötäckta glaciärtoppar. Ränder av grått och signaturrosa från Juventus reser sig över dess skarpa vita bas i en knasig struktur som reflekterar det steniga ansiktet på Monte Rosa-klipporna.

Det som ger oss är ett elegant designat kit med en tydlig nick till Torino med en slående och originell look. För första gången sedan 2015/16 kommer den traditionella rosa färgen tillbaka på bortadraget, medan de omväxlande ringarna sticker ut med ytterligare en grafisk behandling. Kragen, axelränderna, sidoränderna, varumärket, sponsorerna och klubbmärkena är alla i svart för extra kontrast. Den nya tröjan kommer att bäras för första gången i Bianconeris försäsongsmatch mot Barcelona på Levi’s Stadium i Kalifornien den 23 juli.

Köp Juventus 23/24 bortatröja på Billiga Fotbollströjor