Inter Milan hemmatröja 2023-24

Nike och italienska Inter Milan Club tillkännagav tillsammans lagets nya hemmatröja för säsongen 2023-24.


”Milan, Endless shades of Milano”, den nya säsongens hemmatröja suddar ut de traditionella svarta och blå linjerna med en flytande design, som representerar den mångfacetterade naturen hos denna växande klubb. I en stad där mode, design och arkitektur möts, grannskapet är mångsidigt och ikoner omtolkas ständigt, Inter är engagerade i att attrahera och inspirera nya studenter genom sport och dess unika stil, både på och utanför planen Generations.

Bryt bojorna, omforma gränserna, omfamna mångfald och ständigt söka innovation. Med den nya hemmatröjan blåser Nike nytt liv i klubbens ikoniska färger, mjukar upp ränderna och skapar en ny grafik som aldrig tidigare skådats.


Det är fyra promotorer involverade i släppet av Inter Miami Fotbollströjor, som representerar stadens fyra kreativa färger. Tedua (Musik), Toni Brugnoli (Fotografi), Naomi Accardi (Fotbollskultur) och Nina Schutz (Mode), som var och en fick exklusiva förhandstittar av det nya kitet och intervjuades om hur ”Milan, oändliga färger” är hur det påverkar deras kreativitet.

Inter Miami Hemmatröja 2023-24 innehåller också Nikes banbrytande innovationer. Detta högpresterande tekniska tyg har Nike Dri-FIT ADV-teknik för att hjälpa dagens spelare att hålla sig torra i mer än 90 minuter per match. Den andningsbara FIT ADV-väven säkerställer att svett avdunstar, vilket hjälper spelarna att hålla sig svala och lätta och hålla sin prestation hög tills slutsignalen avger.

Som en berömvärd detalj är en Milanos stadsflagga med ett blått och svart mosaikmönster prydd inuti kragen på tröjan.