Arsenal 2023/24 bortatröja

Efter att ha firat säsongen ”Invincibles” med hemmadräkten 2023/24, är Arsenal Football Club tillbaka och redo att släppa sin nästa del för den kommande säsongen. I videon den släppte sände klubben ljudet från den fiktiva ”Islington.FM”-stationen, vilket förstärkte idén att ”North London är aldrig långt borta”.

Arsenal tröja lanserades under klubbens nuvarande amerikanska försäsong och har i sig en levande och iögonfallande estetik. En smal siluett med rund hals, djärva färger och mönster kompletterar varandra för en livfull design. Nederdelen av tröjan är avslutad i en ”chockgul” nyans, som kontrasterar med de släta svarta linjerna inspirerade av kartan över Islington och fansens vägar till Emirates Stadium. Ljusblå accenter kan också ses på fållen, halsen, ärmarna och logotypen för extra färg.

I lanseringsvideon går kreativa från hela Arsenal-familjen som AntsLive, Scratcha, Theo Ellis, Mabel, Sherelle, Islington Youth Choir, Ashley Walters, Asa Butterfield och Spandau Ballets Martin Kemp med några av klubbens största namn Reveal the player. I Billiga Fotbollströjor och modenyheter bevisade FC Venedig än en gång varför man har fotbollens bästa dräkt.