Upptäckt: Liverpools målvakt Alisson Becker lämnar Nike

Liverpools målvakt Alisson Becker gjorde det klart att hans tid i Nike var över när han tog sig upp på planen i ett nytt utseende under försäsongen 23-24. Stort tack till Billiga Fotbollströjor för tipset.

Liverpools målvakt Alisson Becker sågs klädd i svart NIKE GEAR

Alisson Becker bär svarta Nike fotbollsskor och målvaktshandskar. En närmare titt på handsken avslöjar att han medvetet täckte upp Nikes Swoosh-logotyp för att undvika gratis publicitet för varumärket. Förutom handskarna målade Alisson även sina Nike Tiempo-stövlar svarta, men den vita Swoosh med guldkant kan fortfarande ses.

Flytten tyder på att Alisson kommer att lämna Nike som så många andra fotbollsspelare de senaste åren.

Även om det inte har gjorts något officiellt tillkännagivande om hans framtid hos Nike, är det tydligt att Alisson vill markera sitt val av kit.

Tror du att Alisson kommer lämna Nike? Vad tycker du om Liverpool tröja? Låt oss veta i kommentarerna nedan.