Manchester City 23/24 tredje tröja

Manchester City har avslöjat sitt 23/24 tredje kit från PUMA och designen kan bara beskrivas som iögonfallande, med en slående himmelsblå blixtgrafik som löper genom hela kitet.

Treble-mästarna Manchester City har släppt ett nytt hemmadräkt, som självklart måste uppfylla vissa traditioner och förväntningar, och nu kan de visa upp sitt nya tredjedräkt för säsongen 23/24. PUMA:s designteam njuter helt klart av chansen att vara mer äventyrliga här, och det är uppenbart i det ögonblick du ser Manchester City tröja 23/24 , med sin mörkblå bas och blixtar av himmelsblå elektrisk belysning över hela satsen.

Dessa elektriska dubbar är den perfekta nicken till lagets traditionella färger, samtidigt som de anspelar på kraften i det här laget – något som var uppenbart i deras otroliga diskant Premier League, FA-cupen och Championship förra säsongen när det blir uppenbart. allians.

Den mörka basen och himmelsblå blixtarna kontrasterar perfekt de röda nyanserna av varumärket, sponsorerna och klubbvapen, medan himmelsblå accenter på kragen och ärmsluten kompletterar designen. Den tredje dräkten kommer att göra debut mot Bayern München på Japan National Stadium onsdagen den 26 juli.

”Den otroliga energin Manchester City tillför planen varje vecka är inget mindre än fantastisk”, säger Marco Mueller, Senior Director of Product Line Management på PUMA Teamsport Apparel. Designad för att entusiasmera fans på samma sätt som en fotbollsmatch ger spänning till alla. us.Den tredje tröjdesignen hyllar Manchester City som fotbollsklubb både på och utanför planen och till energin i Manchester som stad.”

Gå till Billiga Fotbollströjor för att köpa Manchester City 23/24 tröja.