Borussia Dortmund Cup-tröja 2023-24

Världens ledande sportmärke PUMA släppte officiellt Borussia Dortmunds nya cuptröja för säsongen 2023-2024 idag. Inspirerad av stadsbilden av Dortmund, som kombinerar tradition och innovation, kommer den nya cuptröjan att presenteras i Las Vegas under den amerikanska försäsongen för Dortmund.

Som den berömda ”Stålstaden” i världen är Dortmund den bästa symbolen för sammanhållning och motståndskraft. Den nya Borussia Dortmund Cup-tröjan 2023-24 hyllar denna härliga tradition samtidigt som den omfamnar framtiden. Dortmund Fotbollströjor 2023-24 antar en iögonfallande retro-futuristisk design som helhet.Den gula huvudfärgen sätter igång det geometriska svarta fläckiga mönstret och förmedlar klubbens högsta övertygelse och mål till den nya generationen av Dortmund-folk.

”Varje år ser vi ivrigt fram emot att skapa en cuptröja för Dortmund, och i år är inget undantag”, säger Marco Mueller, senior chef för PUMA:s produktlinje för lagsport. är unik och vi är stolta över att fortsätta vårt nära samarbete med Borussia Dortmund. Borussia Dortmund Cup Kit 2023-24 är inspirerad av klubbens älskade hemstad, klassiskt svart och gult i retrofuturistisk stil, och vi kan knappt vänta. Vill se det på planen.”

Den nya Borussia Dortmund tröja kommer att debutera på en exklusiv konferens som hålls i Las Vegas, och Dortmunds klubbelement kommer också att lysa upp världens största pariserhjul ”Crazy Spinner” på Las Vegas Strip. The Las Vegas High Roller), firar fusionen av fotboll och mode. I försäsongsmatchen mot Manchester United den 30 juli kommer Dortmund-spelare att bära den nya säsongscuptröjan för första gången.

”Vi är särskilt glada över att få möjligheten att presentera och lansera vårt nya cup-kit under vår försäsongsturné i USA”, säger Dortmunds vd Carsten Cramer. Ett tack från fans runt om i världen, vi hoppas att de kommer att njuta av detta ny cuptröja med rik design och kulturell konnotation lika mycket som våra spelare.”

Den nya Dortmund Cup-tröjan för säsongen 2023-24 kommer att bestå av två versioner. Spelarversionen av tröjan kommer att vara utrustad med ULTRAWEAVE, det lättaste jerseytyget i PUMA-märkets historia, och dryCELL svetttransporterande teknologi, genom ett lätt fyrvägsstretchtyg (det vill säga lägga till elastiskt spandexgarn till garn, så att tyget är elastiskt i både varp- och inslagsriktning) Tyget uppnår en betydande viktminskning, vilket hjälper spelare och lag att bli snabbare, mer dynamiska och uppnå bättre sportprestationer på planen. Fläktversionen av tröjan kommer att använda 100 % återvunnet polyestertyg med klassisk dryCELL-svettteknik.