Chelsea skriver på ett sponsoravtal med Infinite Players Kit

Enligt Billiga Fotbollströjor ska Chelsea Football Clubs nya dräktsponsor för säsongen 2023-24 heta ”Infinite Athlete”.

Matt Law säger att det är osäkert om affären kommer att slutföras i tid till den kommande matchen mot Liverpool. Klubben har fokuserat på att få rätt affär, snarare än att skynda sig att slutföra en affär inför den inledande Premier League-matchen.

Detta kommer bara en dag efter att nyheter kom fram att Tempus Ex Machina, en sportteknikstartup som är mest känd för sin maskininlärningsbaserade FusionFeed-teknologi, har förvärvat skadeanalysföretaget Biocore och byter namn till sig själv som Infinite Athlete.

Startupen syftar till att revolutionera sporttekniken genom att utveckla ett ”sportoperativsystem” som kommer att gynna fans, idrottare och branschen som helhet. Kombinationen av teknologier gör det möjligt för FusionFeed att automatiskt generera personliga höjdpunkter och klipp. Partners inkluderar Chelsea FC, San Francisco 49ers och Pac-12 kollegiala sportligor.

Gillar du logotypen Infinite Athlete på Chelsea tröjor? Berätta för oss i kommentarerna.