Manchester City bortatröja 23/24

PUMA presenterar Manchester City 23/24 Away Shirt, med ett all-over tryck inspirerat av arkivväv och färger, som hyllar stadens kreativa arv. Manchester City bortadräkt, som kommer att debutera på fredag ​​i Premier League-premiären 23/24 när de möter nyuppflyttade Burnley, är inspirerad av stadens höga kvarnar, livliga lager och ett industriellt, överallt tonalt grafiskt tryck ger en vintagekänsla till skjorta, inspirerad av Manchesters arkivvävsmönster.

Den nya Manchester City tröja ansluter till de redan släppta hemma- och tredjedräkterna, och kompletterar Treble-vinnarnas garderob för den kommande säsongen. Borttaröjan har en vit bas och är designad med accentfärger för att hedra stadens kreativa arv, inklusive levande gyllene lågor inspirerade av de berömda Ancoats tegelbyggnaderna. Insidan av halsen har också en symbolisk representation av stadens fabrikssilhuett.

Serena Gosling, Manchester Citys Integrated Fan Experience och Director of Retail and Licensing, sa: ”Vi är glada över att kunna lansera bortadräkten 2023/24 idag, och komplettera vårt utbud av nya dräkter för den nya säsongen. Hemmadressen för att fira 20-årsjubileet av Etihad Stadium och det spännande tredje kitet som lanserades i Tokyo förra månaden som en del av vår försäsongsturné i Asien var enormt populära och slog igen klubbens försäljningsrekord. ”När vi lanserade bortadräkten idag ville vi att våra fans skulle älska inspirationen och designen av kittet också.”

Besök Billiga Fotbollströjor för att köpa Manchester City 23/24 bortatröja