Bayern Münchens tredje tröja 23/24

Medan all uppmärksamhet var på Harry Kanes drag, tappade adidas tyst Bayern München 23/24 tredje tröja inför deras debut mot RB Leipzig i DFB Supercup.

Det är en stor vecka för Bayern München, vars förberedelser inför säsongen 23/24 nästan är klara, med Harry Kane som ansluter till truppen som den sista pusselbiten. De kompletterade också sitt kit för säsongen med ett nytt adidas tredje kit, som de debuterade i den tyska supercupen mot RB Leipzig i en 3-0 nederlag. Det här kanske inte var den nya tröjan de ville ha.

Den nya benvita Bayern München tröja är omsorgsfullt dekorerad med skisser av bayerska bergsblommor med utsökta och släta linjer.Samtidigt, för att hylla klubbens grundande för 123 år sedan, är det historiska eV-lagets vapen och bröstet återigen. dekorerad med vinröda märken och sponsorer. De tre ränderna på axlarna smälter ihop med den benvita basen.

Michael Diedrich, vice ordförande i Bayern München, sa: ”Genom den här UEFA Champions League-tröjan förmedlar Bayern till fansen det speciella samspelet mellan hemstad och historia, lokala rötter och internationella dragningskrafter, vilket gör klubben så unik. Bayern München Kännetecknet för den stora familjen är att vi alltid vet var vi kommer ifrån och varifrån vi hämtar vår passion.”

Gå till Billiga Fotbollströjor för Bayern Munich 23/24 tredje tröja