Atletico Madrid tredje tröja för säsongen 23-24 släppt

Atletico Madrids tredje tröja för säsongen 2023-2024 släpptes i eftermiddags. Den fokuserar på hållbarhet – alla logotyper är gjorda av Nike Grind, ett speciellt återvunnet material. Nike Grind användes på alla tredje tröjor för Nike 23-24 Elite-laget, men Atlético betonade detta.

Från och med säsongen 2023-2024 har Atletico Madrid en ny huvudsponsor, det saudiarabiska flygbolaget Riyadh Airways. Deras tidigare tröjsponsor, WhaleFin, stod inför ekonomiska svårigheter efter att kryptovalutamarknaden kraschade och avslutade affären.

Atletico Madrid 23-24 Tredje Bortröja
Den här bilden visar den nya 2023-2024 Nike Atlético de Madrid tredje tröjan.

Nike Atlético de Madrid säsongens tredje tröja 2023-24 kombinerar turkosgrönt med svarta logotyper och grafik. Den officiella färgen är ”Spring Green/Black/Black”.

Det är första gången Atlético de Madrid har en turkos spelartröja.

Grönt och turkos är vanliga färger för Atlético Madrids målvaktströjor, men har aldrig använts på spelartröjor.

Nike Atlético de Madrid 2023-24 bortetröja har en väldigt enkel design. Den är baserad på Nike Women’s World Cup 2023-mallen. De mest anmärkningsvärda funktionerna är Nike Grind-märket och Vaporknit-grafiken.

Faktum är att Atletico Madrids 23-24 tredje tröja är väldigt lik Inter Milans, förutom färgen förstås.

Denna bortatröja från Atletico Madrid 23-24 är väldigt klassisk och annorlunda än den tredje
Nike Atlético de Madrid säsongens tredje kit 2023-24 börjar säljas på Billiga Fotbollströjor från och med måndagen den 4 september 2023. Den äkta versionen är för närvarande inte tillgänglig att köpa.

Gillar du Atletico Madrid tröja 2023-24? Berätta för oss i kommentarerna.