Liverpool förlänger kontraktet med Nike

Liverpool FC kommer att förlänga sitt tröjsponsoravtal med sportartikeljätten Nike, enligt Billiga Fotbollströjor.

Liverpool förlänger Nike-dräktens affär efter 2025

Spekulationer om ett uppskjutande har cirkulerat på sociala medieplattformar sedan en tid tillbaka och har nu blivit mer konkreta.

Enligt Billy Liddell (@Liddellpool) verkar ”Liverpool vara i avancerade samtal med Nike om en kontraktsförlängning”.

Nike och Liverpools nuvarande dräktavtal löper till 2025. Vissa rapporter har föreslagit att den nuvarande affären skulle ge Liverpool cirka 70 miljoner pund, men enligt Mochatra skulle affären inbringa ”mycket mer”.

Nike x Liverpool tröja

Enligt vår åsikt är partnerskapet mellan Liverpool och Nike inte särskilt bra och inte heller särskilt dåligt. Det har producerat några bra kit, som det elfenbensfärgade bortastället 2021-22 och det nuvarande 2023-24-stället, men också några dåliga kit, som det gula och röda tredje kitet 2021-22.

När vi ser tillbaka på de fyra säsongerna av Nike x Liverpool kan vi tydligt se att tre nya kit introducerades varje säsong, vilket gör dem mycket svåra att bli klassiker. Sommaren 2022 gick det rykten om att Nike skulle kunna minska lanseringen av nya hemmadräkter för sina toppklubbar, men det har inte kommit några nya nyheter i detta avseende sedan dess.

Vad tycker du om Liverpool tröja 2024 ? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.