Barcelona kommer att bära ”Rolling Stones”-tröjan i El Clasico

Rolling Stones kommer att dyka upp på FC Barcelonas tröja under El Clasico mot Real Madrid den 29 oktober, rapporterar Billiga Fotbollströjor. Flytten följer tidigare samarbeten med artisterna Rosalía och Drake.

Barcelonas partnerskap med Spotify ger en unik möjlighet att skapa varumärke, där Rosalías albumlogotyp ersätter Spotify-logotypen för El Clasico för män den 19 mars 2023 och El Clasico för damerna den 25 mars 2023. Specialupplagor som bär dessa artisters logotyper har också släppts, även om de kommer med en rejäl prislapp.

Som en del av Spotify-affären är Drake den första artisten som är med i en Barcelona tröja, och firar sin prestation att nå 50 miljarder streams på plattformen. Dessa samarbeten tillför en unik kulturell dimension till Barcelonas kit och markerar ett avsteg från traditionella sponsringsmärken.

Noterbart är att nyheterna sammanfaller med släppet av Hackney Diamonds, gruppens första album på 18 år, vilket tillför ett spännande inslag till samarbetet. Vissa slutliga detaljer återstår dock att fastställas innan arrangemang slutförs, enligt RAC 1.

Låt oss höra dina tankar i kommentarerna nedan.