Exklusivt: bortadräkt för adidas Argentina 2024 avslöjat

UPPDATERING: För att ge dig en uppfattning om hur adidas Argentina 2024 bortatröjan kommer att se ut på planen, har vi skapat en mockup av Lionel Messi som bär tröjan. Särskilt mallen och sidopanelerna var inspirerade av VM 2006.

Dessutom kommer adidas-logotypen på adidas-tröjor att bli större från 2024. Den nya modellen visar hur den större adidas-logotypen kommer att kännas på banan.

Vi kan läcka bortadress från adidas Argentina 2024. Det väcker minnen från VM 2006, Messis VM-debut och Argentinas klassiska tröjor från förra seklet. Den är gjord av adidas och kommer att bäras på America’s Cup 2024.

Bortapaket för Argentina 2024
Kolla in adidas Argentina 2024 bortafotbollströjan nedan.

Adidas Argentina 2024 bortatröja kombinerar en kungsblå bas med färgerna på den argentinska flaggan, vit och himmelsblå. Adidas logotyp och tre ränder kan vara ljusblå, AFA-märket är himmelsblått och vitt.

Det blå på Argentinas bortatröja 2024 liknar Argentinas bortatröjor från slutet av 1990-talet, tills marinblå blev ett vanligt val. Commonwealths vapen kommer att vara ett tvåfärgat färgschema av himmelsblått och vitt.

Unikt för adidas Argentina 2024 bortatröjan är en detalj som påminner om världscupen 2006 – en Teamgeist-liknande panel på sidan med de himmelsblå och vita färgerna på den argentinska flaggan.

Argentinas bortadräkt 2006 bars av Messi när han gjorde sin världscupdebut, och bortadräkten 2024 är en tydlig nick till den designen.

Se alla Argentina-tröjor på Billiga Fotbollströjor

Adidas Argentina 2024 bortatröjan kommer att finnas tillgänglig från mars 2024 och kommer att säljas för $100 USD.

Gillar du Argentina tröja 2024 ? Kommentera gärna nedan.