Bayern München 2023-24 Oktoberfest Special Edition-tröja

Adidas och Bayern München lanserade idag officiellt den nya specialutgåvan för Oktoberfest för säsongen 2023-24. Denna Bayern München Fotbollströjor har samma blommönsterdesign som klubbens nya säsongs andra bortatröja, men använder en fräsch grön färg för att hylla smeknamnet ”Wiesn” på Münchens Oktoberfest. ”Wiesn” betyder gräsmatta på bayerska, med ursprung från Theresienwiese, ursprunget och platsen för Münchens Oktoberfest.

Som alltid har kragen på den nya Oktoberfest-tröjan den alpina edelweissen som representerar Oktoberfest och orden ”Wiesn 2023”. Klubbens emblem, Adidas logotyp och sponsorannonser med speciell betydelse på tröjans bröst är alla upplysta i vitt.

Bayern Munich tröja är gjord av 100 % återvunnen polyester för att markera adidas pågående engagemang för att hjälpa till att få slut på plastavfall.

Bayerns spelare för herr- och damlag kommer att bära denna Oktoberfest-specialutgåva-tröja samtidigt i matchen den 15 september. Herrlaget möter Leverkusen (Bayer 04 Leverkusen), och damlagets motståndare är Freiburg (SC Freiburg).