Nike Chelsea 23-24 tredje tröja slitet i första matchen – något att göra med nytt stickmönster?

Chelsea debuterade sin nya tredje dräkt borta i Bournemouth, men debuten såg inte bra ut när Nicholas Jacksons tröja slets sönder.

Nicholas Jackson sliten skjorta

Under en dispyt om bollinnehavet, drog Marcos Senesi i Nicholas Jacksons tröja och slet ett stort hål på baksidan av hans tröja.

NIKE’D 23-24 tredje kit har ett nytt VAPORKNIT-mönster
Revor i Nikes fotbollsutrustning är sällsynta. Konstigt nog är det också fallet med nya Chelsea tröja 2024, som har ett annat stickmönster än de andra tröjorna från säsongen 2023-24. Det återstår att se om detta är en engångshändelse eller om vi kommer att se fler skadade Nike 2023-2024 tredje kit.

Faktum är att stickmönstret på Nike 23-24 Elite Team Third Away Jersey är övervägande vertikalt, vilket kan öka risken för sönderrivning.

Detta är ett av de sällsynta tillfällena när något går fel med Nikes tröjor
Angående Chelsea tröjor tröjrevor kan vi nämna Castore, som har haft flera tröjrevor den här säsongen. För Castore är det säkert att det kommer att bli omfattande problem med deras tröjor säsongen 2023-2024.

Vad tycker du om den här trasiga Nike-skjortan? Tror du att detta har något att göra med det nya stickmönstret på Nike 23-24 tredje kit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.