Dodic Otto x Leicester City tröja i begränsad upplaga avslöjad

Leicester City har samarbetat med den lokala kreativa designern Dodic Otto för att skapa en unik Leicester City Fotbollströjor i begränsad upplaga som representerar det perfekta äktenskapet mellan tradition och modernitet.

Dodic Otto har tidigare producerat en speciell engångströja från Manchester United för att markera Cristiano Ronaldos återkomst till klubben.

Leicester City x Dodic Otto specialtröja

Dodici Ottos design är baserad på Leicester Citys 23-24 tredje bortatröja, som lägger till ett bläckskalmönster för att skapa ett varghuvud och utsmyckat med sloganen ’FNQ: Foxes Never Give Up’. Tröjans fokus är att skapa en bild av King Power Stadium, och ytterligare betona att ”hemma är där hjärtat är” för Leicester City-fans.

Baksidan av den speciella Leicester City x Dodic Otto-tröjan har en vit Leicester-tröja och djärva blå King Power Stadium-koordinater.

Tröjan markerar det första officiella samarbetet mellan LCFC och Dodici Otto och är begränsad till 200 stycken för £180 vardera, där varje pjäs är unikt numrerad och säljs till supportrar. Exklusivt för Leicester City, endast tillgängligt på Billiga Fotbollströjor från fredag ​​20 oktober.

Gillar du det här samarbetet mellan LCFC och Dodici Otto? Vill du vara en av 200 personer som äger en speciell Leicester City x Dodic Otto-tröja?