”The Rock” kritiserades för att ha på sig en falsk Manchester United tröja på Halloween

Hollywoodskådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson klädde ut sig till den engelska fotbollslegenden i en David Beckham-tröja till Halloween. Det väckte dock kontroverser när The Rock tog på sig en falsk Manchester United tröja.

THE ROCK X FAKE Manchester United tröja

The Rock firade Halloween genom att lägga upp ett foto på sig själv iklädd en Beckham 7-tröja på sin personliga Instagram-sida. Men fansen insåg snart att det var en mycket uppenbar falsk Manchester United-tröja, utan Adidas-logga på framsidan.

Förutom att ha på sig en muskulös Manchester United tröja, tog Johnson även på sig en peruk för att imitera Beckhams långa blonda hår när han spelade för Real Madrid.

Intressant nog återanvänder typsnittet på den falska Manchester United-tröjan typsnittet som användes av Adidas för VM 2014.

Men många kritiserade Johnsons tröja och undrade varför Hollywoods främsta stjärnor inte kunde bära autentiska tröjor.

En enkel anledning till att The Rock inte bär en äkta adidas Manchester United tröja kan vara att The Rock har ett enormt samarbete med Under Armour. Så han kan inte bära andra märken av tröjor.

Edward Norton x Manchester United klassisk tröja

Förutom The Rock bar skådespelaren Edward Norton även en klassisk Manchester United tröja på Halloween. Detta är Manchester Uniteds hemmatröja säsongen 1998-99, då Manchester United vann den historiska Triple Crown.

Vad tycker du om att The Rock bär Billiga Fotbollströjor Manchester United tröja? Kommentera gärna nedan.