Adidas uppdaterar Argentinas trestjärniga ranking

adidas kommer att uppdatera placeringen av stjärnorna på det argentinska landslagets 2024-kollektion av tröjor.

Efter VM 2022 har den befintliga tvåstjärniga tröjan uppdaterats med en tredje stjärna för att fira sin tredje världscupseger. En tredje stjärna har lagts till överst på det befintliga tvåstjärniga märket. Argentina 2024-satsen och sortimentet lanseras regelbundet för första gången och har tre stjärnor som AFA-emblemet.

Ny adidas Argentina trestjärniga logotyp

För 2024 års Copa America har adidas uppdaterat sin stjärnlista. Nu är de tre stjärnorna ordnade annorlunda, med den mellersta stjärnan bara något högre än de andra två. De två yttersta stjärnorna är nu längre ifrån varandra än tidigare. Den nya stjärngrafiken kommer att debutera på Argentinas 2024 kit och kollektion.

Argentina Hemmatröja 2024 har också en annan färg för sitt märke. För att fira världscupsegern 2022 är logotypen guld/vit utan någon blå.

Argentinas 2024 DNA-jackor har en ny 3-stjärnig logotyp
Tack till Billiga Fotbollströjor för bilden nedan.

Adidas Argentina 2024 DNA-kollektion med den nya stjärnlogotypen släpps i december, medan matchtröjan släpps i mars 2024.

Vad tycker du om den nya stjärnplatsen i Argentinas uniform? Föredrar du den nya platsen eller den gamla platsen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.