Beckham avslöjar att han gillar blå Real Madrid 2004-05 tredje kit – kommer han snart med Inter Miami?

Inter Miamis president och delägare David Beckham diskuterar fotbollsutrustning och tipsar om klubbens möjliga tredje kit för säsongen 2024.

Billiga Fotbollströjor kan bekräfta att säsongen 2024 blir första gången Inter Miami får ett tredje kit. Detta beror på den höga försäljningen av Inter Miami-tröjor, till stor del tack vare Lionel Messi. Förra säsongen hade bara fyra lag i Major League Soccer tredjetröjor.

David Beckham tipsar om Inter Miamis tredje tröja 2024

I en video av Real Madrid tröja billigt delade Beckham sin idé om att lägga till blått till Inter Miamis traditionella svarta och rosa tröjor. Han uttryckte sin förkärlek för Real Madrids blå tredje bortatröja från säsongen 2004-05, som han och klubben ser som inspiration.

Jag gillar den här blåa
”Jag gillar den här blåa,” sa Beckham om Real Madrid-dräkten. ”Vi funderade på att replikera den i Miamis tredje tröja. Jag gillar verkligen färgen och jag tycker att den är vacker.”

Inter Miamis tredje kit kommer faktiskt att ha en annan färg

Beckham återinförde också kragen på tröjan, med inspiration från klassiska kit, särskilt Napoli-dräkten från 1980-talet. Medan klubben kommer att fortsätta trenden med rosa och svarta tröjor in i säsongen 2024, kommer en tredje tröja att ge Inter Miami en ny atmosfär.

Den exakta färgen på Inter Miamis tredje tröja 2024 är för närvarande okänd. Billiga Fotbollströjor kan dock säga att David Beckham misslyckades med att förse Inter Miami med en kungsblå tredjetröja liknande Real Madrid 2024. Peter Brown från Miami Football TV har också bekräftat att adidas Inter Miami 2024 tredje kit kommer att ha en annan färg.

👕👕👕 Kolla in nya och begagnade Inter Miami, Real Madrid och tusentals annan fotbollsutrustning på Billiga Fotbollströjor

Är du också ett fan av Madrids tredje tröja 2004-05? Passar det bra för Inter Miami? Låt oss veta i kommentarerna nedan.