Frankrike UEFA EM 2024 hemmatröja avslöjad

UPPDATERING: Vi har en uppdatering om Nike France Euro 2024 hemmatröja. Liksom den läckta Euro 2024 Nike France-jackan, verkar tröjans trefärgade krage vara marin snarare än kungligt blå. För att illustrera denna förändring har vi skapat en mockup av hur den marinröda och vita kragen kommer att se ut på tröjan.

UPPDATERING: Den grafiska designern DPDESIGN har skapat två vackra mockups av den läckta Nike France Euro 2024 hemmatröjan. Han parade också ihop den med shorts och strumpor, vilket gav ett bra intryck av en komplett look. Observera att de marinblå ränderna på sockorna kan vara mindre i sluttröjan, se mindre hoppiga och mer röda ut.

UPPDATERING: Paris Saint-Germain-experten @lasource75006 har läckt Frankrikes hemmadräkt för EM 2024. Det bekräftar informationen vi läckte om kitet med ett klassiskt färgschema och en klassisk färgad tupp.

Frankrike 2024 hemmatröja
Den här bilden visar Frankrikes hemmatröja 2024, tillverkad av Nike.

Frankrike tröja 2024 har en klassisk men ändå stilren design. Det är mestadels ”ljusblått”, en avvikelse från 2022 års marinfärgschema. I kombination med denna blå är ”University Red” och vit.

Märket sticker ut i en mycket stor version
Frankrike Euro 2024 nationalsångsjacka

Nike har arbetat med Frankrike sedan 2011 och har bara släppt ett icke-marinträn 2016 än så länge.

Det kanske mest iögonfallande med France 2024-hemdräkten är vapen. Efter den monokromatiska stilen från alla tidigare Nike France-tröjor, introducerar Swoosh ett klassiskt färgschema för den berömda FFF-logotypen.

I likhet med hymnjackan kommer Nike France 2024 hemmatröjan att ha ett mycket stort tuppmärke. Både UEFA och FIFA:s regler tillåter detta. Mer om den eventuella gigantiska franska logotypen senare.

Vita shorts och röda strumpor kompletterar utseendet på Nikes nya France 2024 hemmatröja.

Nike France 2024 hemmatröja kommer att lanseras i mars/april 2024.

Se alla Frankrike tröjor på Billiga Fotbollströjor

Gillar du Frankrikes nya hemmatröja 2024? Kommentera gärna nedan.