Exklusivt: Inter Miamis tredje tröja 2024 väcker minnen från NFL:s Miami Dolphins

MLS 2024 kommer att vara den första säsongen där Inter Miami har ett tredje kit, och Inter Miami 2024 tredje kit kommer att framkalla minnen av NFL:s Miami Dolphins-tröjor. Fotbollsrubriker kan uteslutande läckas.

Inter Miami MLS 2024 Kit

Inter Miami tröja billigt försäljning ökade efter att ha värvat Messi. Därför kommer Adidas att producera Inter Miamis tredje kit för säsongen 2024.

Vi har lärt oss att Inter Miamis tredje kit 2024 kommer att påminna alla om NFL-laget. Dessutom har David Beckham (president och delägare i Inter Miami) antytt sin favoritblå i en video av en klassisk fotbollströja. Därför kan det förutses att färgerna på Inter Miamis tredje tröja 2024 kommer att likna färgerna på NFL:s Miami Dolphins tröja.

Kolla in all Inter Miami FC fotbollsutrustning på Billiga Fotbollströjor.

Gillar du den blå mintfärgade färgen på Inter Miami 2024 MLS tredje tröja? Kommentera gärna nedan.