FC Barcelona 24-25 Tredje Tröja Information läckt + förutsägelser

UPPDATERING: FC Barcelona-tröjasamlaren @memorabilia1899 ger oss en tidig titt på Nike FC Barcelonas tredje livsstilsjacka för sportkläder för säsongen 2024-25. Den dubbel inverterade Swoosh har FC Barcelonas röda och blå färgställningar. Vi har uppdaterat våra förutsägelser för tröjan, som nu även har Blaugrana inverted Swoosh.

UPPDATERING: Vi har gett liv åt Nike Barcelona 2024-2025:s tredje bortadräkt, som är den som bärs av anfallaren Robert Lewandowski. Satsens lansering är fortfarande ungefär nio månader bort – den här designen är bara en förutsägelse. Detta innebär att den slutliga designen kommer att vara åtminstone lite annorlunda, men vi tror att den kommer att vara ganska exakt för den slutliga produkten.

UPPDATERING: Vi har skapat en förutsägelse för Nike Barcelona 2024-2025 tredje bortadräkt baserat på grhaer9s design. Vi tog hänsyn till all tillgänglig information – läckta färger, Swoosh ovan och information om den övergripande grafiken som kan visas på Anthem-jackan.

FC Barcelona 24-25 tredje tröja
Det här är färgerna och möjliga utseenden på FC Barcelona 2024-2025 tredje kit tillverkat av Nike.

Nike Barcelona 2024-25 tredje tröja har ett modernt färgschema. Den kombinerar en mycket ljus voltfärg med blått för både logotypen och applikationen.

Barely Volt är en mycket ljus nyans av Nikes berömda Volt
När det gäller den exakta färgkombinationen är detta inget nytt för klubben. Ljusgult (Volt) har alltid varit en vanlig färg för klubben, men det är första gången Barcelona får en Barely Volt-tröja.

Liksom alla andra Nike 2024-2025 tredjetröjor har Nike Barcelona 24-25 tredjetröja också en uppåtriktad Swoosh. Den kan också ha ett heltäckande mönster för att komplettera det moderna utseendet.

Se alla FC Barcelona-tröjor på Billiga Fotbollströjor

Nike Barcelona 2024-2025 tredje tröja kommer att lanseras i augusti/september 2024.

Gillar du utseendet på FC Barcelona tröja med eget namn? Kommentera gärna nedan.