Hur skulle Inter Milan 24-25 hemmadräkt se ut om adidas sponsrade det?

Nike har varit Inter Milans tröjaleverantör i 26 år (från 1998 till idag), så alla känner säkert till Nike x Inter. Men har du någonsin tänkt på att Inter Milans tröjaleverantör inte längre är Nike, utan Adidas? Billiga Fotbollströjor svarar på din fråga om utseendet på en modern Inter Milan tröja billigt lada.

adidas Inter Milan 24-25 hemmatröja koncept
Den här bilden visar en fiktiv titt på adidas nya FC Inter Milan 24-25 hemmatröja.

Vårt koncept för adidas Inter Milan 24-25 hemmatröja har traditionella svarta och blå ränder. Adidas-logotypen, sponsorn Paramount och det citrongula Inter Milan-vapenet är perfekt kombinerade.

2024 avslutade Nike många sponsringsrelationer. Dessa inkluderar Galatasaray, RB Leipzig, Nya Zeeland och snart Portugal. Detta är fantastiska nyheter för fans av Nike x Inter-partnerskapet. Nike har precis förlängt sitt kontrakt med Inter Milan till 2031, värt 30 miljoner euro per år. Denna kontraktsförlängning kommer att säkerställa att Inter Milan och Nike kommer att ha ett långsiktigt partnerskap som kommer att överstiga 30 år.

Se alla Inter Milan-tröjor i Billiga Fotbollströjor.

Vad skulle du tycka om Adidas ersatte Nike som Inter Milans utrustningsleverantör? Gillar du den här adidas Inter Milan 24-25 hemmakoncepttröjan? Kommentera gärna nedan.