Nike Atletico Madrid 23-24 Fjärde Tröja Läckt

Uppdatering: Enligt Atlético-kanalen @MercadoATM & @Objetivoatleti kommer den marinblå Atlético Madrid-fjärde tröjan för säsongen 2023-2024 att släppas de kommande dagarna. Den kan komma att användas borta mot Athletic Bilbao i slutet av april 2024.

Uppdatering: För att bekräfta vår information kan vi läcka en bild på den marinblå Atlético Madrid 2023-2024 fjärde tröjan. Den har den ogillade nya logotypen för klubben, som kommer att vara historia från säsongen 2024-25. Vi har ingen information om den kommer att finnas att köpa. Stort tack till Paquito.

Atlético Madrid kommer att bära en speciell tröja mot Celtic på onsdagskvällen. Nu kan Billiga Fotbollströjor avslöja att klubben har ytterligare en tröja för säsongen 2023-2024, som naturligtvis är tillverkad av Nike.

Den speciella Nike Atlético Madrid tröja 2024 är marinblå och är troligen en tillfällig tröja att användas vid en tröjkrock. Billiga Fotbollströjor kan inte utesluta att den faktiskt kommer att släppas och göras tillgänglig för köp, men det är mycket osannolikt.

Atlético har tre tröjor som inte erbjuder en perfekt kontrast – vit/röd hemma, vit/blå borta och turkosgrön tredje tröja. Todo Sobre Camisetas spekulerade att detta också var anledningen till att Atlético använde den röda tröjan mot Celtic, eftersom ingen av Atléticos vanliga tröjor erbjuder en bra kontrast mot Celtics vita/gröna ränder.

Atletico Madrid 23-24 Tillfällig Fjärde Tröja

Det här är den nya Nike Atlético de Madrid tillfälliga fjärde tröjan för 2023-24.

Nike Atletico Madrid 23-24 tillfälliga fjärde tröjan kombinerar en marinblå huvudfärg med blå applikationer och vita logotyper.

Som du kanske redan har märkt är inte Nike Atlético de Madrid 23-24 tillfälliga fjärde tröjan en anpassad design. Istället är den den standard Nike Vapor IV lagklädespaketet.


Kolla in alla Atlético Madrid-tröjor på Billiga Fotbollströjor.

Tycker du om Atlético Madrids tillfälliga fjärde tröja? Skulle du vilja att den används? Kommentera nedan.